Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google Log In with Steam      Sign In   
  • Create Account

Photo
- - - - -

CH Fighterstick/Pro Throttle Profile


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 redglass98

redglass98

    Junior Member

  • Inactive Accounts
  • 8 posts
  • Joined 02-January 10

Posted 07 January 2010 - 04:26 PM

Anyone have a good CH Products Fighterstick and Pro Throttle profile / CMS Map? F-15 is preference. Seems like all I am finding are the Saitek profiles. I switched from Saitek to CH Products several years ago and have been very satisfied. I was away from the game for several years and am starting back playing. Steep learning curve but it is coming back.

I have an old one that I am having some issues on wingman commands so I thought I would check to see what's new.

#2 Cali

Cali

    Member

  • Inactive Accounts
  • 893 posts
  • Joined 02-August 05
  • LocationBarksdale AFB, Louisiana

Posted 07 January 2010 - 09:37 PM

Look here http://www.ch-hangar... ... m-Profiles

I haven't uploaded my newest profile yet.
Posted Image
3Sqn Forums
HallOfShame

i5-2500k @ 3.3, Asus P8Z77-V LE mobo Windows 7 64-bit, 8GB 1866mhz
EVGA GTX 670, 256GB SSD, 500GB WD, CH Franken-Potato (Stick, Throttle and Pedals)
TM Cougar MFD's, TrackIR 5, G15 keyboard

#3 redglass98

redglass98

    Junior Member

  • Inactive Accounts
  • 8 posts
  • Joined 02-January 10

Posted 08 January 2010 - 02:11 PM

Thanks, I took a look at it. One of the issues I am having is wingman controls. Several years ago my profile had the ability to send each of 3 wingmen to attack a different target. Now I ham having a problem getting just my single wingman to attack a bandit. He mostly comes along for the ride like a puppy following me. He responds to the rejoin command always but onlt sometimes to the attack command.

My old CMC had the following for wingman controls
Flight_ATTACK_Bandit \ F1 F1 F1
WINGMAN2_ATTACK_MY_TARGET \ F2 F1 F1
WINGMAN3_ATTACK_MY_TARGET \ F3 F1 F1
WINGMAN4_ATTACK_MY_TARGET \ F4 F1 F1

Any ideas?

#4 Cali

Cali

    Member

  • Inactive Accounts
  • 893 posts
  • Joined 02-August 05
  • LocationBarksdale AFB, Louisiana

Posted 08 January 2010 - 07:04 PM

Look in the Docs folder and make sure the key commands have not changed since last time you have flown. I don't fly single player so I have never had wingman commands programed into my CH.
Posted Image
3Sqn Forums
HallOfShame

i5-2500k @ 3.3, Asus P8Z77-V LE mobo Windows 7 64-bit, 8GB 1866mhz
EVGA GTX 670, 256GB SSD, 500GB WD, CH Franken-Potato (Stick, Throttle and Pedals)
TM Cougar MFD's, TrackIR 5, G15 keyboard

#5 redglass98

redglass98

    Junior Member

  • Inactive Accounts
  • 8 posts
  • Joined 02-January 10

Posted 09 January 2010 - 02:19 PM

All looks ok. Strange that all other key commands seem to work except the wingman commands. I even tried depressing the \ key on the keyboard to bring up the command menu and that does not even work. I switched keyboards still no go.

#6 redglass98

redglass98

    Junior Member

  • Inactive Accounts
  • 8 posts
  • Joined 02-January 10

Posted 10 January 2010 - 01:28 PM

Any one else out there have any idea why the radio commands menu does not appear when I press "\"?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users



free counters



LockOnFiles(LOF) website support by ADRIANO FARIA
SOSINVISION